Skip to content
collage

Adverteren op De Wijde Wereld

De Wijde Wereld is een site over reizen en vakantie die zich op actieve reizigers richt en momenteel zo'n 25.000 tot 30.000 bezoekers per maand trekt. Gerichte content staat bij ons voorop; wij willen de bezoeker allereerst nuttige reisinformatie bieden. Alle reisverslagen zijn gebaseerd op onze uitgebreide eigen reiservaringen. Door de vele links met andere populaire reissites en onze hoge positie in de SERPS is een gestage bezoekersstroom gerealiseerd. Op populaire zoektermen als stedentrip Rome/Barcelona/Berlijn, goedkope vliegtickets, tolwegen, appartementen Rome, fietsen Spanje/Thailand/Italië, routeplanning en vele andere scoort De Wijde Wereld in de hoogste regionen van de zoekresultaten.
Met een advertentie op De Wijde Wereld bereikt u een gericht publiek van ondernemende reizigers die op zoek zijn naar specifieke informatie over bestemmingen in de gehele wereld. Dit zijn meestal reizigers die zelf hun reis geheel via internet regelen, van vliegreis tot hotel en autohuur. Uw advertentie of tekstlink heeft dus een hoog potentieel rendement.

Adverteren op De Wijde Wereld is op de volgende manieren mogelijk:

  • Banner in diverse formaten
  • Tekstlink inclusief korte redactionele beschrijving in sectie reisreportages (zoals Barcelona) of in sectie traveltips (zoals vliegtickets)
  • Op verzoek geschreven reisreportage op basis van onze uitgebreide eigen ervaringen met daarin een of meer tekstlinks naar de adverteerder

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina, per e-mail (info AT dewijdewereld.net) of schriftelijk/telefonisch:

De Rijk Communicatie/ Peter de Rijk
Maskarenen 9
3524 JG Utrecht
Nederland tel. 030-2670081
KvK Utrecht 30090798
BTW-nr NL114480564B01